Ancient World-RPG


 
IndexPortaleGalerijFAQZoekenRegistrerenGebruikerslijstGebruikersgroepenInloggen

Ancient World-RPG

Ancient World-RPG - Registratievoorwaarden


Hoewel de beheerders en moderators van dit forum zullen trachten elk algemeen verwerpelijk materiaal zo snel mogelijk te verwijderen, is het niet mogelijk om elk bericht te lezen. Dit gegeven erkent u dat alle berichten die op dit forum worden geplaatst de visies en meningen van de auteurs geven, en niet die van de beheerders, moderators of webmaster (behalve berichten geplaatst door deze mensen) en dat deze niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de inhoud ervan.

U gaat ermee akkoord geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel ge÷rienteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat u onmiddelijk en permanent wordt verbannen van deelname aan dit forum, en uw service provider kan ge´nformeerd worden. Het IP-adres van alle berichten wordt opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen opleggen. U gaat ermee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van dit forum het recht hebben om onderwerpen te verwijderen, bewerken, verplaatsen of sluiten wanneer zij dit nodig vinden. Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie die u bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming aan de webmaster, kunnen de beheerder en moderators niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hack-poging die ertoe leidt dat de gegevens vrijkomen.

Dit forumsysteem gebruikt cookies om informatie op te slaan op uw lokale computer. Deze cookies bevatten niets van de informatie die u hierna zal invullen; ze dienen enkel om uw gebruikerservaring te verbeteren. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt om uw registratiedetails en wachtwoord te bevestigen (en voor het sturen van nieuwe wachtwoorden mocht u uw huidige vergeten).

Door hieronder toe te stemmen gaat u ermee akkoord dat u gebonden bent aan deze voorwaarden.Als je je inschrijft op deze forum, willen wij u vriendelijk aanvragen om een "normaal" naam te keizen en geen naam met nummers zoals "Jasper45". wij vragen u ook vriendelijk om u naam te bevoorraden van een Hoofdletter.Wanneer je je voorstelling maak in de aangepaste deel van het forum wil ik je graag deze formulier zien volgen:

Citaat:
Naam van het personnage:
Leeftijd van het personnage:
Fisiek van het personnage (minstens 10 lijnen):
Karakter van het personnage (minstens 10 lijnen):
Een stuk verhaal uit het verleden van je personnage (minstens 20 lijnen):
Ras van het personnage:
Wapen van het personnage:
Levensdoel van het personnage:
Als je er iets aan wilt toevoegen mag je altijd.Lees eerst de regels van het RPG voordat je je inschrijft, het zal dan gemmakelijker zijn.
Ook al ben je niet ingeschreven, kun je via deze link deel nemen aan discussies en vragen stellen.